69 36 45 00
Antall 0 stk.
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

✔ FRI FRAKT t.o.m. 23. april!

Forespørsel om sponsing


Vi får løpende spørsmål om sponsing av ulike prosjekter og behandler hver søknad så fort vi kan. Er du interessert i Panduro som sponsor, er du velkommen til å sende en mail til:

sponsor@panduro.se

For å gjøre håndteringen av søknadene enklere, ber vi deg gi oss følgende opplysninger i mailen:

Fornavn
Etternavn
Firma/forening
Evenement
Gateadresse
Post nr. og Sted
Telefon dagtid
E-postadresse
Hvor stort publikum vil kunne se vårt varemerke
Deres forslag/ønske om sponsing  

Noen av våre samarbeidspartnere

SOS-barnebyer

Vi er stolte av å  støtte SOS Barnebyer  i Bolivia.

Siden 2014 har Panduro samarbeidet med SOS Barnebyer for å støtte barn som lever under vanskelige forhold. SOS Barnebyer er en politisk og religiøs uavhengig organisasjon, deres oppgave er å gi barn en trygg og omsorgsfull oppvekst.
Barn uten foreldre eller andre omsorgspersoner får et nytt hjem og en familie i en barneby. Samtidig arbeider organisasjonen forebyggende for å forhindre at barn blir uten omsorg. 

Foto: Maja Brand

I 2017 rettes Panduros støtte til en barneby i Santa Cruz i Bolivia – et av Sør-Amerikas fattigste land. Her drives i dag et pilotprogram spesielt for barn som lever under vanskelige forhold i et av områdets fattigste distrikter. Gjennom prosjektet vil det bli etablert skoler og familiehus i et område der den sosiale utryggheten er stor. 

Les mer om om vårt samarbeid »

www.sos-barnebyer.no

Henie Onstad Kunstsenter (HOK)

Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden i Bærum sørvest for Oslo, åpnet i 1968 og og ble opprettet etter en donasjon fra kunstsamlerne Sonja Henie og Niels Onstad. Da man valgte å kalle stedet et ”kunstsenter” i stedet for ”museum” for å signalisere at dette ikke bare var et sted for bevaring av kunst, men også en eksperimentell arena for produksjon av kunst.

Barneverksted og Juniorlab
HOK arrangerer barneverksted og Juniorlab i forbindelse med ulike utstillinger. Verkstedene starter med omvisning. Deretter lager barna sitt eget kunstverk knyttet til utstillingen. Det kan være i form av tegning, maleri og skulptur. Det er her Panduro Hobby kommer inn og sponser materialene som blir brukt. I tillegg er det Drop in aktiviteter på labben i kunstsentrets åpningstider. Oppgaver og tegnesaker m.m. fra Panduro Hobby ligger fremme, det er bare for små og store og utfolde seg! Vil du vite mer, klikk deg inn på www.hok.no

Louisiana 

Louisiana Museum of Modern Art er et av Nordens ledende kunstmuseum og ligger i danske Humlebæk. I 1994 åpnet museet en spesiell barneavdeling – 500 kreative kvadratmetere med enestående muligheter til å spre kunst til alle barna som besøker Louisiana.

Panduro tror på kreativ læring og har derfor helt siden starten sponset Barnehuset med diverse hobbymaterialer. Ta med barna til Louisiana og la dem leke og skape i det fine Barnehuset. Vi lover at dere ikke blir skuffet. Og en ting er sikkert – barna kommer til å elske det!


 

 

Bestill direkte

 
Logg inn
   Vent...Vi kontrollerer dine opplysninger!
Jeg har glemt mitt passord
Brukernavn
E-post
Glemt passord
Angi E-postadressen som du har registrert hos oss, så sender vi en e-post med en link for endring av passord.
E-post: