69 36 45 00
Antall 0 stk.
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

✔ FRI FRAKT t.o.m. 23. april!

Om Panduro Hobby


Å skape på egenhånd

Alt vi gjør hos Panduro Hobby handler om gleden ved å kunne gi deg mulighet til å skape noe med hendene dine. Ikke for at du må, men for at du vil. Et prosjekt som gjør tilværelsen din lysere, uttrykker hvem du er og samtidig utfordrer din kreativitet. Det spiller ingen rolle om du skaper noe alene eller sammen med venner og familie, om du er en entusiastisk amatør eller en suveren proff. Det som forener oss alle er hvordan det å skape noe tiltaler både hjertet og hjernen.

Utallige ganger har vi fått høre at TV, video og PC ville utkonkurrere hobby, men slik har det ikke blitt. Snarere tvert imot. Antakelig fordi det å skape er noe som sitter dypt forankret i oss mennesker. Vi har et behov for å konstruere, tenke, uttrykke og sette våre drømmer ut i livet. Å lage ting med hendene er en viktig fritidsaktivitet som skaper en motvekt til alle såkalte nødvendigheter i hverdagen.  

Derfor fortsetter Panduro Hobby å arbeide for at du skal kunne virkeliggjøre dine drømmeprosjekter og få utløp for din kreativitet.Vårt selskap

Det var av ren skaperglede at Panduro Hobby ble grunnlagt når spanskettede Carlo Panduro begynte å lage egne souvenirer og smykker i etterkrigstidens Danmark. Hans sønn Jørgen utvidet forretningsideen ved å selge hobbymateriell til offentlig sektor og i august 1962 ble dørene åpnet på Sødra Førstadsgatan i Malmø – Panduro Hobbys første butikk i Sverige.  

Lenge var den legendariske Pandurokatalogen den viktigste salgskanalen, men på 80-tallet begynte en seriøs satsing på detaljhandel.

Panduro er idag markedsledende i Europa når det gjelder hobbymaterialer og har 114 butikker i seks land. I 2013 kjøpte Panduro 100 % av Pipoos, et tilsvarende firma i Holland. Det finnes 31 Pipoos-butikker i Holland og Belgia 

For tiden sysselsetter Panduro Hobby rundt 650 personer og selskapet har en omsetning på 850 MSEK. Fortsatt er det familien Panduro som, sammen med konsernsjefen og styret, leder og utvikler selskapet.

Selskapet eies av Thomas Panduro, Jesper Panduro og Peter Panduro. Høsten 2015 tiltrådte Michael Forsmark som CEO.

Vårt sortiment

Panduro Hobby tilbyr et heldekkende sortiment for alle typer hobbyutøvere. Det består av 10 000 artikler der omtrent en fjerdedel fornyes årlig. Til forskjell fra mange av våre konkurrenter, har vi vår egen produktutvikling ved hovedkontoret i Malmø. Vi utarbeider materialsett som inneholder alt som behøves til det prosjektet, samt utførlige instruksjoner.

Vi har produkter til interiør, papirhobby, baking, tekstildekorasjon, håndarbeid, barnehobby og kunst. Bare for å nevne noe. En stor del av produktene tilhører vårt eget varemerke Panduro Design, mens andre tas fram sammen med eksterne formgivere. Et eksempel på dette er Tilda, en populær serie som selges på flere kontinenter


 

Bestill direkte

 
Logg inn
   Vent...Vi kontrollerer dine opplysninger!
Jeg har glemt mitt passord
Brukernavn
E-post
Glemt passord
Angi E-postadressen som du har registrert hos oss, så sender vi en e-post med en link for endring av passord.
E-post: